Kunst og kultur – Skjem deg bort med gode opplevelser!

Høsten er en fin tid for å gi næring til sinnet. Hva med en høsttur på store ærverdige Haugar i Tønsberg, eller en liten titt innom Galleri Gudem på Tjøme? Kanskje har du savnet å gå på forestillinger? Våre intime og hyggelige konsert og teaterscener byr på herlige godbiter. Under finner du noen godbiter!

Er du nysgjerrig på kunst, eller allerede en kunstekspert? Haugar Vestfold Kunstmuseum beskrives som et av landets beste kunstmuseer og ligger midt i Tønsberg sentrum. De har jubileumsutstilling ut året der de presenterer  samlingen  som først og fremst inneholder  samtidskunst, men byr også på noen eldre godbiter signert Peder Balke, Matthias Stoltenberg, Hans Heyerdahl, Eilif Peterssen, Harriet Backer, Thorolf Holmboe og Astrid Welhaven Heiberg.

Les mer HER

Gallerii midt på Torvet i Tønsberg har Høstutstilling fra 3. okt.

Les mer HER

Hos Kunstforeningen Verdens Ende vil det frem til 6. november være spennende utstillinger i regi av kunstnerne selv. Åpningstidene blir publisert på foreningens Facebookside.

Den intime og koselige sjøboden som rommer Galleri Gudem er verdt et besøk. Dette er et salgs- visningssted for samtidskunst; kunsthåndverk og billedkunst.
Les mer HER

La deg underholde

En tur til den fantastiske bilfrie øya Veierland er en opplevelse i seg selv. Denne høsten settes det opp konserter med en rekke lokale musikere på Villa Veierland.

Se programmet HER

Rutetider til Veierland 

På Nøtterøy kulturhus kan du oppleve det mye omtalte stykket Pust – en moderne kjærlighetshistorie og Thomas Dybdal tar turen 26. september.

Se programmet HER

Flere scener fylles i høst: På Papirhuset i Tønsberg setter Thesbiteateret opp forestillingen «Kjøkkenheisen», på Revetal Gamle stasjon kommer «Wannarock» og Stasjonen byr på mange konserter, blant annet står Fadnes m/fullt band og Frida Ånnevik på programmet.

Nyt opplevelsene i Færder og Tønsberg – Det fortjener du!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *